hallo - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu hallo - Reisverslag uit Adelaide, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu

hallo

Door: Ilse de Kruijf

Blijf op de hoogte en volg Ilse

26 Mei 2005 | Australië, Adelaide

Hai!

Ik ben nu in Adelaide. Ben tussendoor dus naar Melbourne geweest. Daar kwam ik vrijdag aan en zat ik bij Ruben (Maarssenaar) in een hostel! Die gaat 10 maanden stage lopen in Melbourne en had nu nog veel vrije tijd, dus zijn we naar casino geweest en zondag met 2 andere jongens, Pieter(utrechter) en Khoo (maleis), met een gehuurde auto langs de Great Ocean Road gereden. En gewandeld en foto's gemaakt natuurlijk! Daar zijn dan ook de andere foto's van! Was echt super mooi. we hebben daar ook een helicopter vlucht gedaan en zijn daarna in een dorp met 100 inwoners in een hostel verbleven waar we de enige 4 waren, leuk joh! De volgende dag zijn we naar Grampians National geweest en daar hebben we watervallen gezien en gewoon in het park rondgelopen. De terugreis was ook heel gezellig he, Ruben? Met onze grote vriend Pieter... Maar we hebben het overleefd! Verder heb ik nog gewoon de stad gezien, rondgetourd per tram en woensdag weer met Ruben naar de dierentuin geweest! Was heel cool! Vooral de slingerapen waren supercool! Schreeuwen joh! Hbeben we op film! We konden alleen de plattypus niet vinden en dat frustreerde ons mateloos! Verder was het dus wel leuk! Maar nu ben ik dus in Adelaide, maar k zal nog even de foto's proberen toe te lichten, al zitten ze lekker door elkaar en k weet nie waar.

Dat gebouw met dat witte dak is het opera house...
En die brug is ook heel mooi: Harbour Bridge
Die rotsen in de zee, zijn de 12 apostelen langs de GOR en 1 is vanuit de helicopter. Mensen op de foto zijn van surfkamp en mn surfinstructeur! Verder is de waterval in Grapians National Park en als er nog meer foto;s zijn vraag het maar! Groetjes! Oja die jongen op de foto is Ruben, kennen een paar van jullie wel en die jongen met die bril is Pieter! Groetjes

• 26 Mei 2005 - 08:39

Erik:

Zo, het duurde ff! :-D

• 26 Mei 2005 - 08:43

Marloes:

Ja idd maar er staat weer een leuk stukkie om te lezen :-p

• 26 Mei 2005 - 09:31

Meta/hans:

het verhaal is weer lekker chaotisch net als je foto's maar 't ziet er wel strak uit allemaal.ik weet niet of ik in juni nog kan mailen want heeeel misschien zitten we dan wel in italie. hopenlijk maken wij net zulke leuke avonturen mee als jij. veel plezier en reis ze.

• 26 Mei 2005 - 09:46

Jeffrey:

Moest je nog veel naar de 'mushroom'?

• 26 Mei 2005 - 10:42

Shelena:

Hey Ilse! WAt een gaaf verhaal hierboven. Je zit echt niet stil! Waar ben je nog allemaal van plan heen te gaan? Ga je ook nog de hoofdstad bezoeken?

• 26 Mei 2005 - 14:17

Else:

Haha, in dit verhaaltje lijkt die Pieter nog niet echt een ramp. Je kunt dingen mooi vertellen hoor Ilsje ;)

• 27 Mei 2005 - 06:10

Nico/Gerrie:

Hoi Ils, Mooie foto's, hoop ze snel te ontvangen, dan kunnen we ze laten afdrukken voor opa en oma's. Veel plezier in Adelaide en ik hoor wel of het zwemmen met dolfijnen, Kangaroo Island of toch Survivaltocht wordt. Svp wel even laten weten als je b.v. een week of meer niet bereikbaar bent; scheelt een stuk ongerustheid voor de 'oudjes'. Enne ... pas goed op jezelf, liefs mapa

• 27 Mei 2005 - 10:22

Joost (ex-EFC):

He Ilse, how are you mate? Nog steeds lekker aan het back-packen. Zo te lezen in ieder geval wel. Amusez vous. Groeten Joost

• 30 Mei 2005 - 01:15

Lucinda:

heyhey je kent me niet maar mn ma zat beetje op site van N.I.W. te struinen en vertelde mij dat ze iemand's varhaal was tegen gekomen die bij Boyd en Mandy had gewerkt. jij dus.. ik heb daar namelijk ook gewerkt maar toen woonden ze nog in Mount-Isa. catwalk heb ik ook veel gereden (zoder zadel idd meestal...) en dat die 3 kinderen lastig zijn weet ik ook! vooral Jake... wat een etter...
    ohw en ken jij Robyn eigenlijk ook die voor Boyd en Mandy werkte? Ze heeft 3 paarden Kushla en Belle en n hond Shadow...
    Ik heb even al je verhalen zitten lezen net want zit me toch maar te vervelen in Brisbane bij Peterpan i-net opt moment.
    Ik ben al weer helemaal ingepakt want vanavond vlieg ik weer terug naar Nederland, 27 uur ofzow... pfff echt verschrikkelijk!
    Ik las dat je in Sydney was dezelfde tijd als dat ik er was, wel grappig.
    Ik heb echt een supertijd gehad in OZ! ben ook het hele jaar weg gebleven maja ook aan een jaar komt een eind jammer genoeg... Ik vind trouwens dat je een aantal hele gave foto's hebt.. heb je ook al 1000den? ikke wel al 20 CD's vol... ohw en als je nou nog wat adresjes wilt voor paarde baantjes... die heb ik nog wel een paar. Ik geloof dat je niet naar West Australie gaat he... maar ik moet zeggen daar heb ik mn beste tijd gehad dus als je dr nou tijd voor hebt moet je dat maar niet overslaan want het is echt gaaf daar en nie zo toeristish.
    hoe lang blijf jij noh in OZ dan?
    nou misschien hoor ik wel van je... Liefs Lucinda (uit zeeland)