al 2 weekjes hier
Door: Ilse de Kruijf
Blijf op de hoogte en volg Ilse
14 Januari 2008 | Zuid-Afrika, Kaapstad
K ben nu op m'n stage, heb net wat foto's geplaatst bij mn vorige bericht...
Maar effe een update! K ben dus begonnen in t hotel. Btje wennen nog...k draag een mantelpakje (ja, nogal tuttig ja) en werk van 8 tot 5...best lang voor een student :) Maar gelukkig is de dag om 5 uur nog lang niet over en kan je nog makkelijk naar het strand of een leuke tent na werktijd!
En de weekenden prop ik lekker vol. Zo ben k vorige week zaterdag wezen surfen op en prachtig klein strandje, zondag rond gaan touren naar de mooi plekjes in kaapstad. Afgelopen weekend zijn we op de tafelberg geweest! Dat kan met een kabelbaan, maar jullie kennen me..ik als sportieveling :p ben gaan klimmen (lees 1.45 uur hiken) Maar echt de moeite waard en trots dat we waren op ons zelf! Daarna zijn we weer gaan surfen, nu in Muizenberg...en daar schrok Merel zich lam van een zeehondje die bijna op haar board sprong! Haha lief he? En geen haaien so far :)
Stappen is hier nogal hip...(bijv. op de 31 verdieping van gebouw, met overal glas...uitzicht te gek!) niet gewend na Breda...dus moest k zondag wel shoppen voor wat hippe truitjes :)Maar wat een shopping malls hey, echt giga!
Maar k moet even het een ander gaan doen! Doeg doeg!
14 Januari 2008 - 15:47
Kim D:
Hai Ils! Wat stoer dat je de Tafelberg beklommen hebt! En wat ziet het er lekker warm uit op de foto's zeg. Wel minder idd zo'n mantelpakje, maar als je die aan het eind van de dag kan inruilen voor je bikini en staptruitjes...:) Heerlijk!! Hier winderig herfstweer.. bah. Veel plezier! Liefs! -
14 Januari 2008 - 16:52
Erik:
Wat een auto... :-P -
14 Januari 2008 - 17:06
Else:
Ilsje!!
Klinkt goed allemaal! Kan me voorstellen dat het nog even wennen is in het hotel, maar dat komt wel. En je kunt in ieder geval nog genoeg leuke dingen ernaast doen. Tafelberg ziet er echt vet uit! Geniet van alles, en succes met werken, voor zover dat misschien nog niet helemaal 'leuk' is..
Liefs! Else -
14 Januari 2008 - 17:32
Kim T:
Hey girl!
Goed om weer van je te horen! Het ziet er fantastisch uit! En ach ja, wat kan jou dat werk nou schelen als dat je de mogelijkheid geeft om in dat geweldige land te zijn! Ik vind het hier maar saai! Enjoy! xoxo -
14 Januari 2008 - 19:24
Joanne:
Hoi tutmadam ;-)! Ik ben jaloers!!!!! Hoe gaat het surfen, zijn het grote golven? En heb je al surfdudes in het vizier :)??? Ik hoop in juli ook op die tafelberg te staan en ik ga ook klimmen, you go girl!!! Have fun! Kus, Jo -
14 Januari 2008 - 19:26
Meta :
Ziet er onwijs gaaf uit, vooral die auto hahahaha (erik)
Geniet maar weer
gr. hans en meta -
15 Januari 2008 - 07:36
Gerrie:
Hoi mop,
Leuke foto's, hoop in mei ook op de Tafelberg te staan (moeten nog wel boeken).
Wat een vette bak die auto.
Plaats ook eens een foto van jou in mantelpak op de site, dat wil ik ook wel eens zien (haha).
Succes en liefs, paps en mams -
15 Januari 2008 - 13:15
Michel :
Hi Ilse! Via Marielle(Egidius)en google kwam ik op je website. Ik mis Kaapstad nogal dus kon het niet laten op deze manier terug in de tijd te gaan. En hoe! Ik zie gewoon dat je mijn auto nu hebt :) Lekker bakkie he! En ik zie Merel op de foto en ik hoorde dat je bij Annemarijn op de kamer slaapt. Je lijdt gewoon mijn dubbelleven! Heel raar om Merel ook bij jouw op de foto te zien. Geef ze allemaal maar een dikke kus, doe ze de groetjes en geniet. Voor je het weet zit je er net zo bij als ik (Het regent en het is koud). Groetjes Michel -
15 Januari 2008 - 18:22
Robin:
Heey meisje,
Ziet er goed uit allemaal hoor, en lekker sportief! van 8 tot 5 is ook lang voor niet-studenten hoor ;) Veel plezier! tot je volgende bericht!
x -
15 Januari 2008 - 20:12
Zus:
Heey zussie,
Wat een leuke groene huisjes, ik denk alleen niet dat ik Bas(en de buren) zo gek krijg om ons huis ook appeltjes groen te verven. Zou de straat wel een stukje kleurrijker maken btw, hihi!
Waaaat hoe kunnen ze dat van je vragen, werken van 8 tot 5 dat zijn toch geen tijden....:-p
Alleen al voor het stappen zou ik een ticket boeken naar Afrika hihi!
Veel plezier in je mantelpakje!
Dikke kus -
21 Januari 2008 - 18:04
Kèren:
Hihihihi, zie nu pas je foto's.
Die auto!! LOL :)
Aan de foto's te zien was de tafelberg erg hoog om te beklimmen.....word er nu al moe van haha.
Lekker zonnetje en mooie natuur, kijk er maar goed naar en sla het op, voor je t weet zit je weer in t koude grauwe Nederland!
Kusss Kèr -
23 Januari 2008 - 12:37
Marleen:
he ils,
ziet er goed uit!
zo goed dat ik het over een paar weken ook maar eens kom bekijken!!!
ik ga stage lopen op een school die bergvliet heet....
kunnen we in onze vrijetijd samen nog veel meer leuke dingen gaan zien.
groetjes aan merel... (ook echt te grappig dat je die daar tegenkomt)
liefs marleen -
23 Januari 2008 - 16:03
Gerrie:
Hallo Marleen,
Wat leuk voor je dat het lukt je stage door te brengen in Kaapstad en natuurlijk hartstikke tof voor Ilse. Veel plezier daar en geef er een knuffel van ons, groet Gerrie -
23 Januari 2008 - 16:15
Irene:
Heeey Ilse!
Nog maar een paar daagjes en dan voeg ik me bij u in Kaapstad! Nu echt aan het aftellen...inpakken...uitzwaaien...en dan zondag het vliegtuig in!
Tot maandag! Zet je een biertje koud?
Liefs Irene