Locatie en foto! - Reisverslag uit Longreach, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu Locatie en foto! - Reisverslag uit Longreach, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu

Locatie en foto!

Door: Ilse de Kruijf

Blijf op de hoogte en volg Ilse

31 Januari 2005 | Australië, Longreach

Locatie is op de site aangepast, zie ook de landkaart. Longreach is in de 'voor ons' linker voet van het poppetje.

Binnen 4 dagen is het voor Ilse mogelijk 100 foto's op de site te plaatsen, ik heb haar gesproken en ze krijgt eventueel digitale foto's van Suzan, haar (ex-) reisgenote.

• 31 Januari 2005 - 20:17

Shelena:

G'day Mate! Leuk die extra foto's! En handig dat je foto's van je reisgenote Suzan mag gebruiken! Kan je inmiddels wel al de berichten lezen? Hope so!! En hoest al met je Engels? Pas je wel op met al die gekke dingen (boren, kettingzagen, giftige kikkers?? hahaha)
    Liefs Shelena

• 31 Januari 2005 - 20:48

Meta&Hans:

hey ilse laats heb ik een mailtje naar je gestuurd maar erik zegt dat ik het verkeerd heb gedaan. dus alsnog een berichtje van mij/ons het gaat hier goed met ons. We missen je geklets, gegiechel en je zonnige humeur. ik ben trouwens wel jaloers op je, de zon, de weidte en de beesten lijkt mij zalig, hans snapt er nog niks van, komt misschien later. veel plezier en geniet dubbel. groetjes meta/hans

• 01 Februari 2005 - 06:01

Gerrie:

Hoi allemaal,

Gisteravond gebeld met Ilse. Ze heeft het goed naar d'r zin. De farm waar ze nu zit ligt plm. 30 minuten rijden buiten Longreach, plaats ten noord-westen van Brisbane, een stuk landinwaarts. Op de farm zorgt ze voor de kippen en kalfjes (om 6 uur voederen) en ze zorgt voor een ziek paard. Ze hebben daar zo'n 25 paarden en iedereen heeft z'n eigen paard. Ook helpt ze met koken en helpt ze de drie kids (tussen 4 en 9 jaar oud) met huiswerk; zij zitten elke dag een uur in de schoolbus heen en terug om naar school te gaan.
    De oudste zoon van 9 was zeer verbaasd dat Ilse pas een jaar haar rijbewijs heeft, want hij rijdt al volop in de auto en op de tractor (gaat daar iets makkelijker met zo'n 30.000 ha. eigen land) Op zo'n 30 km. verblijft een Engels meisje dus daar kan ze contact mee onderhouden. De eigenaars van de farm zijn erg aardig en ze mocht zondagavond bellen naar Erik om het telefoonnummer door te geven. Ze heeft nu wel een nieuw mobielnummer maar hiermee bellen lukt nog niet. Momenteel kan Ilse zelf niet zo makkelijk op de site, dan moet ze naar Longreach; de eigenaar heeft wel een laptop en die mag ze wel gebruiken, maar doordeweeks is hij vaak een paar dagen weg (dat krijg je met zo'n groot stuk land) en dan neemt hij zijn laptop mee. Alles gaat dus goed, 's middags doen ze rustig aan want het is dan zo'n 41 graden.
    Zoals jullie inmiddels hebben begrepen heeft ze al jullie reacties gelezen en is Ils daar erg blij mee en hoopt jullie snel weer zelf te berichten via de site of email.

groetjes, Gerrie

• 01 Februari 2005 - 09:13

Peter En Ingrid:

Hi Ilse,

Klinkt wel als hard werken zeg! Ben je al gewend aan het vroege opstaan? Zit je 's avonds bij de familie of op je kamer. Ben wel een beetje "jaloers"op je. Geniet maar fijn van deze tijd, zo te horen hoef jij je niet te vervelen.

Veel liefs van Peter en Ingrid

• 01 Februari 2005 - 10:30

Else:

Heel erg cool! 6 uur die beesten voederen is wel vroeg, maar ik denk dat dat ook wel went als je er even mee bezig bent. Het klinkt in ieder geval wel heel vet in ieder geval!

Maar ik begrijp dus dat je in je eentje bij die familie aan het werk bent nu. Zijn het aardige mensen? Dat is dan wel belangrijk namelijk! Ben ook benieuwd of je nog plannen hebt om op een gegeven moment met 1 van die anderen van de training verder te gaan reizen, of dat dat niet het geval is.

Heel veel plezier nog, zo te horen maak je allerlei nieuwe dingen mee! Dat is altijd leuk :)

xx Else

• 02 Februari 2005 - 18:06

Rene Broekhuizen:

hoi ,wereld reiziger leuk dat we je op deze manier kunnen volgen ,succes en veel plezier rene,corinne,stephanie en daphne

• 02 Februari 2005 - 20:20

Patricia:

Hey Ils!!

Fijn dat je het zo naar je zin hebt daar aan de andere kant! Hier kunnen we nog niet surfen tis eg rotweer hier, haha! En hoe is het daar bij die familie, lukt het Engels praten al beter? ben benieuwd naar de foto's, hopelijk lukt dat om die erop te zetten. Nou veel plezier nog en heel veel knuffels van Rien Marja Ricardo en Patricia!!

• 04 Februari 2005 - 20:34

Robin:

HEEEY!!! how you doin'?
    Zo te lezen kun je als je terugkomt hier ook wel je eigen 'farm' beginnen ;) moet je wel ff die kikkers, spinnen en slangen meenemen. t is leuk om te lezen dat je t zo naar je zin hebt. dikke knuffel en kus, robin

• 05 Februari 2005 - 08:42

Ria:

Hoi meid.
    Hier eindelijk dan een berichtje van mij, ik ben niet zo'n schrijver, maar dat wil niet zeggen dat ik niet alles met belangstelling volg hoor.
    Ik lees en volg alles, en als ik hoor hoe warm het daar bij jou is, en ik smorgens mijn autoruiten moet krabben, dan ben ik ook wel een beetje jaloers. Maar goed misschien wordt het hiet ook nog wel eens zomer. En missen?? ja dat doe ik ook wel een beetje, zeker kwebbelen van jou. Maar ik lees dat je het naar je zin hebt en dat is het belangrijkste, toch?
    Eerdaags heb ik misschien ook wel een klein tripje, naar Eurodisney met school samen met Shelena en Kéren (ik weet niet of het streepje op de e goed staat maar dat krijg ik vanzelf wel te horen op school)Ik heb mij n.l. opgegeven als begeleider, maar ik weet niet of er nog meer gegadigden zijn.
    Nou meisje ik zal zeker nog wel en keer schrijven.
    Kusje en veel liefs Ria