Eej!
Door: Ilse de Kruijf
Blijf op de hoogte en volg Ilse
13 Februari 2005 | Australië, Longreach
K begin het hier steeds leuker te vinden!
Werk is een beetje tzelfde al vorige week. Maar nu heb ik ook hekken geschildert!!
Het paardrijen gaat steeds beter, ik wet nu hoe ik 'cool' moet rijden op een paard. Dat is al een groot verschil!
Dus het enige nieuws dat ik heb is dat 'Nightlife in Lonreach' eigenlijk niet eens zo slecht is als ik dacht. En de mensen super gastvrij zijn!!
Zaterdag dus nieuwe mensen ontmoet en k kon mteen blijven, omdat je niet een uur naar huis gaat rijden midden in de nacht. En vandaag ben ik met ze naar de rivier geweest, waterskieen!!!
Volgende week waarschijnlijk weer. Dan gaan ze kamperen en heel weekend waterskieen!
Dus hopen dat ik het hele weekend weg mag hier! Eerst mar weer een week 'hard' werken!
(Dat valt wel mee hoor)
Naja,
groetjes!
13 Februari 2005 - 11:07
Erik:
Beter, waterskiën.... dan zit je in ieder geval niet je hele vrije weekend met die kinderen opgescheept. Zijn het allemaal Australiërs die je daar hebt ontmoet, kun je ze dan wel een beetje verstaan? Ik bel je wel weer, dikke knuffel! -
13 Februari 2005 - 14:23
Robin:
Je verhalen worden steeds vetter, echt gaaf, hopen dat je dat hele weekend mee mag dan! hoop snel weer meer te lezen! kusje -
13 Februari 2005 - 14:52
Meta & Hans:
Onwijs gaaf al dat kamperen en skieen. Het weer zal bij jullie ook wel lekkerde zijn dan hier,(hier stormt, regent,waait,sneeuwt enz de hele zaterdag en zondag) als het daar te heet onder je voeten wordt stuur dan wat hitte naar ons kusjes veel liefs Mameta/pahans -
13 Februari 2005 - 18:42
Shelena:
Hidohooooo cowboyyy! (eumm ...girl)
Dus het paardrijden lukt je al aardig lees ik! Pfff knap hoor! Leuk ook dat je wat mensen daar in de buurt heb leren kennen. Heb je voor jezelf al een plan gemaakt wat betreft het rondreizen? Hoe lang was je van plan om op elke plaats te blijven en welke plaatsen wilde je nog zien? Of zie je het allemaal vanzelf hoe het loopt? Vertel eens wat meer over het Nightlife :p haha! Nou veel succes nog met het 'cool' wezen op een paard hahaha -
15 Februari 2005 - 06:17
Erik:
Mooie foto's, maar waar sta jij? XXX -
15 Februari 2005 - 18:00
Woessy:
Hey zus,
Nice pix begin, al aardig jaloers te worden op je!!(ik wil ook naar australie!!!!!! haha)
Maarreh je hebt het wel naar je zin en leuk dat je 'cool'paard kunt rijden (doet me denken aan een bepaalde fotoshoot van een aantal jaar geleden, met mijn bruine laarzen aan ;-))
Hier is het ...weer btw lukt dat waterskien een beetje? Nou hoor gauw van je !!
Dikke knuffel! -
16 Februari 2005 - 15:57
Gerrie:
Hoi mop,
wat leuk dat je hebt kunnen waterskiën en dat paardrijden lijkt me toch ook wel heerlijk. Heb je ook nog contact met de anderen uit de 'beginnersgroep''? Ik lees ook de site van miekediana.waarbenjij.nu en zij hebben een busje gekocht en zitten in de omgeving van Sydney (met vogelspin in de auto). Leuk die foto's, misschien is het een idee een digitaal cameraatje te kopen of zit je slecht bij kas. Bel je gauw weer, dikke knuf, mam -
18 Februari 2005 - 19:27
Shelena:
Veel plezier dit weekend met kamperen en waterskieen (als je nog gaat tenminste)! Hoest trouwens met de kangaroos en koala beertjes? Al veel gezien? ;)