Vrolijk pasen
Door: Ilse de Kruijf
Blijf op de hoogte en volg Ilse
28 Maart 2005 | Australië, Longreach
Vrolijk pasen allemaal!
Heb ik wel gemist zeg, een lekker en uitgebreid paasontbijt. Bij ons was de goedkope supermarkt dicht en we hadden niets meer in huis, dus ik heb ontbeten met een ijshoorntje op mn werk!
Maar k klaag niet hoor. Tis nog steeds prima hier! Zonnig! (bij jullie nu ook he?)en heb nog een derde baantje gevonden in een disotheek, maar weet nog niet of ik die wel zo leuk vind... Maar verdien iig goed geld hier en dat moet ook wel want ik blijf een maandje langer in Australie! Hebben jullie vast al gehoord, maar Erik komt! Dus daar ben ik nu voor aan het sparen!
Verder hier gewoon alles hetzelfde (zon, zee, strand, surfen), dus worden komende weken saaie berichtjes...haha! Ben trouwens dolgelukkig met mn ijsbaantje! Mn baas (is nederlands, had ik dat al gezegd)maakt alle smaken zelf en probeert van alles uit en wij zijn proefkonijn...erg he?
Maar goed, ik stuur straks alleen nog als er hier wer iets nieuws gebeurd ofzo! Keej, jullie horen van me!
28 Maart 2005 - 09:28
Peter En Ingrid:
Hi Ilse,
Jij ooke een vrolijk pasen.
Ik begin nu wel heel erg jaloers te worden op je. Ja jij hebt de zon en het heerlijke warme weer. Wij mochten er heel even aan "ruiken", maa dat is nu weer over. Maar alle gekheid op een stokje, we gunnen je het van harte.Maar stuur wel een beetje warmte hier naar toe.
Take care.
Liefs Peter en Ingrid -
28 Maart 2005 - 10:05
Gerrie:
Dag mop, ook vrolijk pasen. We hebben dit keer geen eieren in de tuin verstopt. Marloes was 1e.Paasdag bij Bas en straks komen ze hier heen, Erik en oma ook. Missen je wel hoor. Ben blij dat je het zo naar je zin hebt en vindt het tof voor jullie dat Erik en jij samen ook nog een maandje doorbrengen in Australie. Mickey had zaterdag sjans; er was een heel leuk katje dat voor hem op haar rug ging liggen (krols!!) en Mick maar blazen en mauwen met een dikke staart; de domkop. Hij kan ook weinig; ik voelde me toch een beetje schuldig dat we hem hebben laten castreren. Maar ja zo is het leven van een kater, dikke knuffels, mapa -
28 Maart 2005 - 10:32
Buurmeisje Kim:
Heej Ilsje! Helemaal geweldig dat Erik naar je toekomt!! Dat wordt vast een hele leuke tijd! Jij ook een vrolijk pasen he. Pas maar op met je leuke baantje, strax wordt je nog ijsjes verslaafd hahaha! Dikke kusssss mij -
28 Maart 2005 - 13:53
Bas En Marloes:
Hey ilse!!!!!!!!!!
Wij missen je wel een beetje hoor, want nu hebben we geen eitjes kunnen zoeken in de tuin. Verder begint Marloes het toch wel een beetje te missen dat ze met niemand meer een leuk potje kolonisten kan spelen, aangezien bas niet van spelletjes spelen houdt.
Met Bas gaat het wel weer, Marloes heeft hem aangestoken met een behoorlijke verkoudheid.
Wij willen jou een hele fijne pasen alsnog wensen en we gaan eric zo tijdens het eten even geestelijk ondersteunen en voorbereiden in zijn ontmoeting met jou, want na het lezen van het afschieten van Kangeroo's is ie toch wel een beetje geschrokken van jou. Dus we doen ons best om hem jou kant op te sturen :-)
(ps Eric als je dit leest = grapje he!!!)
Nou lieve (schoon)zus veel plezier met alles down under en bewaar nog een ijsje voor ons :-)
Dikke knuffel van ons!!!
-xxx- -
28 Maart 2005 - 15:06
Erik:
Erik schrijf je met een K, was dat het grapje? ;) -
29 Maart 2005 - 12:40
Meta/Hans:
Ook vrolijk pasen van ons.
Jammer van je paas ontbijt
volgend jaar beter.Wij hadden ook een beetje minder Pasen Hans en Erik moesten werken. Goed voor erik kan die weer wat opzij zetten voor de reis.
Ik hoop dat je veel gaat meemaken want dan mail je meer. we horen/zien van je.xxx hans/meta -
29 Maart 2005 - 15:10
Patricia:
Hey Ilse!!!
wat een avonturen heb je al beleefd zeg!!! Dat met die kangaroos enzo verbaasde me want ik weet nog dat we uit eten gingen met opa en oma en the whole family en dat jij met een vies gezicht slakken zat te ontleden!! Superleuk trouwens dat Erik naar je toe komt!
Hier gaat alles goed, heb t erg druk met school en werken. Ga in mei 4 dagen naar de ardennen, survivallen, dus dat word nog afzien!! haha!! ik heb al gehoord dat we moeten "douchen" in een ijskoud meer en je moet zelf een gat graven om je behoeftes in te doen, dus of ik er nog zo'n zin in heb...maargoed hoort erbij, het zal wel gezellig worden.
Veel plezier nog met alles wat je gaat doen en tot het volgende berichtje!
Dikke Kuzzz Patricia en Ricardo, Marja en Rien -
31 Maart 2005 - 15:10
Suzanne:
Hoi Ilse, lekker pasen gehad? Eten ze daar ook nog eieren? Hihi... Hartstikke tof dat Erik ook naar Australie toe komt!!! Bij EFC vragen ze vaak naar je. Er hangt nu ook een uitdraai van deze site, wel lache. Nog heel veel plezier daarzo en we wachten op je volgende mail!
Groetjes -x- Suzanne