Groetjes uit Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu Groetjes uit Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu

Groetjes uit Sydney

Door: Ilse de Kruijf

Blijf op de hoogte en volg Ilse

19 Mei 2005 | Australië, Sydney

Hallo!

Ik ben nog in Sydney! Maar ga vanmiddag met de bus naar Melbourne! Maar ik had dus niet zondag de lift naar Sydney genomen, was gezellig nog een weekje in Byron gebleven! Waar ik nog een keertje naar Nimbin ben geweest, waar ik nu iets meer van heb gezien dan alleen de winkelstraat! Ik ben nu de bergen in geweest, bij de hippies die hunzelf voorzien van energie en voedsel enzo. Allemaal heel alternatief! Verder ben ik in Byron heel sportief geweest! Veel gelopen, gejogt, paardgereden en zelfs fietsen gehuurd! Dus nu veel van Byron's natuur gezien en is heel mooi. En verder naar lijfoptreden van onze surfinstructeur geweest!

Nu dus sinds zondag in Sydney! Maandag ben ik via de Botanical Gardens en langs allerlei havens naar het Opera House gelopen (door de regen)! Vooral van een afstand is het opera huis, met de brug op de achtergrond echt heel mooi. Toen ben ik met Natasha en Charlotte (van het surfkamp) naar het Power House museum geweest, daarna eten in China Town en vervolgens zijn we naar het ballet in het Opera House geweest.

Dinsdag ben ik naar meer uitzichtpunten in de stad geweest en een btje wezen struinen door de winkelstraten, toen naar Bondi Beach geweest. Schijnt normaal helemaal gepakt te zijn! Is namelijk HET strand van Sydney! Maar nu moest ik in de winkeltjes schuilen voor de regen, dus t was niet zo druk! (Ja, jullie hebben vast beter weer dan ik nu....leuk hoor) K zou daar ook weer mensen ontmoeten van het surfkamp, maar ik blijf me vergissen in de grootte van de stad en was dus 45 min. te laat! (Of komt dat gewoon omdat ik altijd te laat ben??) Goed, toen ben ik naar Sydney Aquarium geweest. Dat was echt heel mooi! Met veel tunnels onder water, waarin je zeeleeuwen, mega-roggen of grote haaien over je heen ziet zwemmen.
Gister ben ik naar The Blue Mountains geweest. Daar was het ECHT koud! En natuurlijk The Three Sisters gezien! (3 hele bekende rotsen, maar dat zie je strakjes wel op de foto's)
Vandaag ga k over de haven varen en daarna even shoppen in George Street!
En dan op naar Melbourne!

Groetjes!

O en Erik, wat heb jij nou weer voor foto van mij bij de pasfoto gezet?

• 19 Mei 2005 - 07:20

Erik:

Ja, ik ben toch van de foto's, ik zal ook ff de locatie op de kaart wijzigen zodat je je reisroute ziet! Geen dank!

Mail je, kus!

• 19 Mei 2005 - 08:42

Peter En Ingrid:

Hi Ilse,

Wel grappig dat er daar nog hippies zijn. Jij bent dus terug in de tijd gegaan.Wel een heel "peacefull".

Take care

liefs Peter en Ingrid

• 19 Mei 2005 - 08:44

Kèren:

Hé Il! Druk dagschema zeg!haha. Wel allemaal leuke dingen! Was wel leuk trouwens om je weer is gesproken te hebben zondag.Nu op naar Melbourne!
    xKèr

• 19 Mei 2005 - 13:44

Buurmeisje Kim:

Hai Ilsje! Als ik die foto's van jou bekijk kan ik maar 1 ding bedenken: Ilse heeft het daar onwijs naar dr zin!! Gaaf hoor dat je nu al die mooie dingen kan bekijken. Ik mail binnenkort weer! Liefs, mij

• 19 Mei 2005 - 16:06

Erik:

Zo beter de pasfoto?

• 21 Mei 2005 - 08:34

Laura (surfaris):

hay,hows you? cool photos....hope sydney was good and you are not that cold down there.....keep in touch and take care.......i can not walk passed an icecream shop with out thinking of you and how much icecream we eat!

• 24 Mei 2005 - 06:01

Gerrie:

Hoi mop, wat denk je zelf (over dat te laat komen?) Leuk te lezen wat je allemaal in Sydney hebt gedaan. Was de balletvoorsteling mooi? Zet je nog tekst bij de foto's? Leuk dat je Ruben in Melbourne hebt ontmoet. Hou je haaks en we horen wel wanneer je naar Adelaide gaat en hoe je het met je financien is gesteld, groetjes, dikke knuf, mapa