Ik heb een baan! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu Ik heb een baan! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu

Ik heb een baan!

Door: Ilse de Kruijf

Blijf op de hoogte en volg Ilse

11 Juni 2005 | Australië, Sydney

Ik heb een baantje!
Vanaf maandag ben ik Nanny en mag ik op Korey (4 maanden) passen! Wat een poepje is het zeg. Ik zal wel veel foto's maken. Volgens mij ga ik hem veeeel liever vinden dan de kids op de andere farm. :-)
Donderdag ochtend rond 9 uur besloten dat ik dit baantje nam en toen 12.45 op de trein terug naar Adelaide, voor 20!! uur. (waar k net een weekje gekeden was, mja) Daar wachtte Jones (overgrootmoeder van Korey) mij op en toen kreeg ik een soepje bij haar thuis en kon k lekker douchen en daarna ging ik vanaf Adelaide op een speciaal vliegtuigje, die werknemers naar farms brengt, naar Moomba. Daar stonden Nina en Luke (papa en mama van Korey) me op te wachten en toen reden we naar hun farm (Epsilon Station)

De farm is zo'n 2000 vierkante km en al hun landgoed bij elkaar (ze hebben meer farms) 8000. Dat is +/- zo groot als nl!

Ze hebben weer paarden, koeien, honden en katten, nu ook schildpadjes, visjes en een varken, dus dat wordt heel gezellig.

En ze vinden mij heel lief, want ik blijk regen te brengen!

Nou jullie horen weer van me als k in Cairns ben!

Groetjes!
Ilse

• 11 Juni 2005 - 11:55

Hey zus,
    nou ik hoop dat korey wat liever voor je is dan die andere kinderen van de andere farm. Zo zo dus jij wordt met een soort privejet opgehaald en weggebracht wel super om dat te mogen ervaren he!!
    Nou heel veel plezier met nanny zijn en ik hoor wel hoe het is geweest!!

Dikke koezzz xxx

• 11 Juni 2005 - 14:40

Shelena:

Wohhh 2000 vierkante km.....zooooooo groot!!:shock:
    Kan ik me haast niet indenken.
    Korey is vast een liefie..Coole naam ook :biggrin:
    Wow echt leuk dat je zo'n baantje nu hebt. En nog een privé vlucht ook, toe maar!

Nou mijn stage is ook definitief. Ik heb zelfs mijn eigen waarbenjij site. www.shelena.waarbenjij.nu
    Hahaha :lol:

Veel plezier verder nog en werk ze!

Liefs Shelena

• 11 Juni 2005 - 16:43

Kèren:

Haha, ja hoor....Ilse wordt ff opgehaald!Lekkere taxi!Cool man! Leuk man kindje van 4 maanden!
    Succes met de poepluiers!!
    xxxxxxxx

• 11 Juni 2005 - 19:18

Robin & Alicia:

hey ils,

wel vet zeg zo groot!!!! moet je dat allemaal te voet doen? ;) als je terug komt neem dan maar geen regen hier mee naartoe, want een beetje zon kunnen we hier wel gebruiken. maak maar snel foto's daar. kusjes van ons!!!

• 11 Juni 2005 - 21:43

Patricia:

Hey Ils!!!

Tijdje geleden dat ik iets heb laten horen! lees wel altijd je verhalen, je maakt me wat mee daar! en nog even dan komt erik ook nog! je zult er wel naar uitkijken. Hier is het erg druk, heb projecten op school en veel tentamens maar dat is over 3 weekjes gelukkig voorbij. Ik ga dan met 7 vrienden naar Spanje! Lekker ff 2 weekjes er tussenuit! Hoop dat jij ook nog een fantastische tijd gaat hebben met erik en ik blijf natuurlijk de site bezoeken! Heel veel kusjes van iedereen hier!

Dikke Kuzz Patries

• 12 Juni 2005 - 09:44

Gerrie/Nico:

Hoi Ils,
    Leuk dat je toch gaat oppassen (goeie beslissing genomen!!), lijkt me ontzettend lief zo'n klein ventje en fijn voor je dat je ook weer kunt paardrijden. Wel super zo'n eigen vliegtuigje; je mag waarschijnlijk ook de beesten weer voederen? 6 uur opstaan??? Veel succes en tot horens, liefs mapa

• 12 Juni 2005 - 16:35

Else:

Leuk, een baby'tje!

Ik heb nooit meer opgepast bij Floris en Lucas :S Ze hebben me nog wel een aantal keer gevraagd maar ik kon nooit. Wel jammer!

• 12 Juni 2005 - 17:23

Je telefoon staat uit!! :-(

• 13 Juni 2005 - 05:47

Gerrie/Nico:

Hoi Ils,
    Dat je telefoon uitstaat, hebben wij ook gemerkt! Jammer, maar we proberen je woensdag (?) of zo weer te bereiken, hopelijk lukt het dan wel, groetjes, kusjes, mamas en paps

• 13 Juni 2005 - 21:59

Shelena:

Misschien dat ze geen bereik heeft daar 'in the middle of nowhere' :P

• 14 Juni 2005 - 07:42

Marloes:

Maar via msn is ze wel bereikbaar, ik heb haar gister nog gesproken!! :-D

• 14 Juni 2005 - 14:17

Bijdehand en mazzelpik! :-(

• 14 Juni 2005 - 19:05

Marloes:

sorry erik, maar jah jij ziet haar eerder dan ik dat doe. Dus eigenlijk ben jij de mazzlpik :p

• 21 Juni 2005 - 06:38

Ma Ils!

Ik denk dat iedereen net zoals ik graag foto's van jou en Korey de baby wil zien! Je kwam wel als een vriendelijke Nanny over toen ik je net sprak!

Tot snel!

• 24 Juni 2005 - 11:47

Meta/hans:

hey ils,
    wat heb jij weer leuke dingen meegemaakt en ook vooral gezien. wij zijn weer terug van vakantie en hebben ook veel moois gezien en zijn lekker bruin en uitgerust terug gekomen. leuk trouwens zo'n kleintje vertroetelen, hou je nog wel genoeg kusjes over voor erik, want voor je het weet is hij bij je nog maar een ruime week. hij heeft wel veel zin kan die eindelijk zijn meissie omarmen. snap jij dat nou jullie spreken elkaar toch genoeg. nou nog veel plezier de laatste week zonder erik. XX

• 04 Juli 2005 - 15:11

Patricia:

hey meid

hoe is het daar? ben je al vol spanning op erik aan het wachten? Hier gaat t goed alleen een beetje noodweer maar ik ga vrijdag ook lekker op vakantie! hoorde straks dat een paar van die 12 apostelen ofzoiets ingestort zijn, ik herkende ze want jij staat erbij op de foto!!! Misschien brengt ie nu wel geld op, haha!!! Maar ik ga weer, ben benieuwd naar je volgende verhaaltje. Maak er samen een mooie tijd van en tot snel!

Dikke kus van iedereen hier.
    Patricia

• 05 Juli 2005 - 10:41