Groetjes van Erik en Ilse!
Door: Ilse de Kruijf
Blijf op de hoogte en volg Ilse
06 Juli 2005 | Australië, Cairns
Erik is er hoor! Dacht nog even dat ie niet zou komen, want dacht dat ie van Singapore kwam en er zat op t vliegveld een meneer die mij fijn vertelde dat er helemaal geen vluchten van Singapore kwamen. Maar goed, k had dus niet goed geluisterd! Hij kwam uit Tokyo!
Maar t is nu gezellig hoor! En we hebben een hele mooie kamer en we zijn heel romantisch...? uit eten geweest! (in een backpack kroeg met maaltijdnummertjes) Maar het is eigenlijk helemaal niet alsof k em 5,5 maand niet heb gezien. Hij is nog altijd net zo vervelend :-p (en lief)
Maar k zal ook nog eventjes vertellen over het leven in Epsilon! Ben daar t eerste weekend uit geweest in het dichtsbijzijnde dorp! (Dat was 4 uur rijden) En dat was weer een gezellig cowboy feestje. We sliepen in swags in t dorp!
Verder weinig gedaan tijdens mijn tijd in Epsilon! Korey was nog altijd een poepje! Vond het alleen wel geweldig om over je heen te spugen of in je gezicht te kwijlen, maja! Verder daar een koe geslacht en opgegeten! (ook de darmen!, maar dat was best wel lekker eigenlijk!)
En laatste weekend ben k met de jongens naar een rodeo geweest in Bedouri (10 uur rijden, en geen verharde wegen!!!) Maar dat was wel heel mooi en de rodeo heel gaaf, al hield k het maar bij kijken, want ik wilde graag heel blijven voor als Erik kwam!
Nou ja k stop weer! We gaan aan de champange! (4 dollar)
Groetjes!
06 Juli 2005 - 12:09
Buurmeisje Kim:
Veel plezier en romantiek met z'n tweetjes!! Big Kussie -
06 Juli 2005 - 12:17
Sidney:
Hier vanuit spanjuh, heeeeeeeeeel veeeeeeeeel plezier samen en geniet ervan! stelletje idioten! haha soms hebbik gewoon ff zin om dat te zeggen. super chill dat jullie eindelijk weer saampjes zijn. Aussie nachten zijn lang hebbik weeleens gehoord. nduss.
nou dag lievurdssssss Kus Sid en Stef -
07 Juli 2005 - 06:23
Gerrie En Nico:
Hoi tortelduifjes,
Gelukkig dat het allemaal zo vertrouwd voelt, maar Erik was immers - weliswaar op afstand - de afgelopen maanden je steun en toeverlaat!
Hoop Erik dat de reis je niet teveel heeft vermoeid want ik begrijp dat jullie heel veel van plan zijn. Dus heel veel plezier, pas goed op elkaar en dikke knuffels vanuit Maarssenbroek,
Nico-Gerrie -
07 Juli 2005 - 08:49
Hans/meta:
ik ben blij te lezen dat jullie elkaar eindelijk naar 5,5 maanden elkaar weer hebben gevonden. we hopen dat jullie veel leuke dingen kunnen gaan doen. ook wij zullen genieten van jullie verhalen, dus graag veel verslagen vanuit aussie/bali kusjes ons -
07 Juli 2005 - 09:24
Peter En Ingrid:
Hi Ilse en Erik,
Eindelijk weer bij elkaar.
Geniet maar heerlijk en zijn erg benieuwd wat jullie samen gaan beleven.
Take care (both)
Liefs Peter en Ingrid -
07 Juli 2005 - 14:20
Else:
Nou veel plezier inderdaad! Ben jaloers op jullie en hoop dat jullie het naar je zin hebben saampjes!
xx -
07 Juli 2005 - 18:12
Shelena:
Hey lovebirds! Veel plezier daar samen!Ik heb zin om alle leuke verhalen te lezen :biggrin:
Ciaooo -
08 Juli 2005 - 08:52
Woessy:
Heeey zussie,
begrijp ik dat nu goed, heeft erik voor niks al die drop en chocola voor jou meegenomen?? Je gaat veel duiken en sporten dus dan mag je daar ook wel van genieten hoor ;-)
Maar goed ik ben blij dat jullie het gezellig hebben, geniet ervan en we bellen nog wel!
Dikke kus. -
08 Juli 2005 - 15:29
Alicia:
hey,
eindelijk zijn jullie weer bij elkaar!!! en wat was het eerste dat erik vroeg? kusje??? nou heel veel plezier samen!
kuzz -
17 Juli 2005 - 08:18
Nico/Gerrie:
Hoi Ilse en Erik,
Had wel weer iets op de site verwacht; we kijken er nu op vanuit Kroatie; worden op de hoogte gehouden door Marloes.
Jullie zijn druk met springen en duiken ; wij met luieren in de zon; liefs en dikke kuzzz, mapa -
18 Juli 2005 - 13:49
Shelena:
Bednakt voor je leuke brief die ze in mijn boekje hadden gestopt! Erg leuk! Ik heb erg gelachen! En hoe was het bungeejumpen? Ben erg benieuwd