Hi - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu Hi - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Ilse Kruijf - WaarBenJij.nu

Hi

Door: Ilse de Kruijf

Blijf op de hoogte en volg Ilse

09 April 2005 | Australië, Surfers Paradise

Heej!
Hoe ist in Holland?

K kon bij de foto's niet zo lang commentaar zetten en kan ze nu niet zien, maar als ze niet voor zichzelf spreken horen jullie het wel als k thuis ben!

Ik heb verder eigenlijk weinig nieuws. K heb eindelijk een eigen surfboard! Dat is wel cool!

Maar goed verder horen jullie weer van me als k weer verder reis!
Ciao!

• 10 April 2005 - 12:56

Meta/hans:

tis saai zonder jouw. Erik is afentoe shagie en moeten dat maar weer opvangen. wij hebben nog minder te vertellen want wij werken alleen maar en het weer zit ook niet echt meer mee. meta/hans

• 10 April 2005 - 16:32

Willem En Lilian.:

Hallo Ilse,
    Volgen je reis met belangstelling, en lezen dat je zo al het een en ander doet.
    Je bent weer terug in Brisbane.
    Moet je nog niet even naar Perth, Melbourne of Sydny of is dat te ver in dat kleine landje ha,ha! Heb je weer werk in Brisbane of slaap je vast op het vliegveld tot Eric komt (duurt nog even) grapje.Ilse geniet ervan, wij volgen je verder.
    groetjes,
    Willen en Lilian.

• 12 April 2005 - 12:17

Chiel:

hey vetzak :p of nu niet meer??? nu je zelf moet koken... Erik is idd niet altijd vrolijk. hij kan niet wachte om naar je toe tegaan volgens mij. verder is alles wel goed hier. :)
    groetjes, Chiel

• 13 April 2005 - 13:29

Marloes:

Hey zus,
    Hier alles goed, ik ben aan mijn laatste drie weken stage begonnen en daarna mag ik in de lente en de zomer lekker veel achter de computer werken. Hoop dat ik dan dit jaar nog kan afstuderen :-s
    Maar ach, het gaat hier allemaal wel weer zijn gangetje. Pa en ma zijn nu even snel een nieuwe TV aan het kopen.
    We hadden zolang jouw tv beneden neergezet, maar ja, dan hoor je weer van die rare eisen van down under...10 euro per uur tv kijken!!!??? ;-)
    Anyway ik ga maar weer even verder met waar ik meebezig was, werken achter de computer (downloaden van nieuwe liedjes!!)

Veel plezier en we bellen, mailen of weet ik wat nog wel met elkaar.

Koezzz -xxx-

• 16 April 2005 - 11:43

Gerrie:

Hoi Ilse,
    Leuk je commentaar bij de foto's. Ben blij met de foto's, geeft ook een beeld van alles wat je doet. Ben benieuwd of je je surfboard meeneemt naar huis. Ik zend je per email wat info over Sydney maar dat zul je ook wel krijgen van collega-backpackers.
    Dikke knuf, mapa

• 22 April 2005 - 08:11

Peter (ontmoet In Brisbane):

Hey Ilse!

Beetje aan het feesten in Surfers? Nog een beetje naar je zin daar? Wat ziet je haar er trouwens netjes geknipt uit! ;-)

met Martijn en mij alles okay, we zitten nu in Cairns. Martijn gaat bijna naar huis en ik hoop naar Alice Springs te vertrekken.

Carpe Diem!
    Peter